Kapcsolat
Barcs Magyarország dél-nyugati részén, a Dráva partján elhelyezkedő mediterrán klímájú, barátságos, csendes, határmenti kisváros. Ebből adódóan utolsó lehetőséget jelentheti a Horvátországba utazók számára, hogy egy nyugodt, csendes környezetben megpihenjenek a hosszú út előtt. Kikapcsolódást jelenthet azoknak is, akik maguk mögött szeretnék tudni a nagyvárosi nyüzsgést, hiszen a Dráva partja, a Duna-DrávaNemzeti Park érintetlen környezete, egyedi élővilága számos érdekességet tartogathat számukra.Városunk kiemelkedő kincse a gyógyvíz, és az arra épülő fürdő. Az 1317 méterről feltörő, 55 oC hőmérsékletű víz ásványi anyagokban nagyon gazdag. A Barcsi Gyógyfürdő a régió legújabb és legmodernebb fürdője. Akár utazása során érinti városunkat, akár néhány napos kikapcsolódásra vágyik, szeretettel várjuk a város szívében található Vendégházunkban.Időjárás


1996-ban épült elegáns vendégházunk Barcs szívében a városközponthoz közel, nyugodt, csendes környezetben található. A vendégház felső szintjén három kétszemélyes és egy egyszemélyes szoba várja kedves vendégeinket. Szobáink különböző méretűek, felszereltségűek. Minden szobában található TV, "szobainas". A szobák egy közös társalgóból nyílnak, ahol egy étkező garnitúra, szükség esetén etetőszék az apróságoknak és egy mini hűtő szolgálja vendégeink kényelmét. A kétszemélyes szobák pótágyazhatóak.Az udvaron a vendégeink számára lehetőséget biztosítunk grillezésre, szabadtéri főzésre. Parkolási lehetőség az udvaron van. A vendégház elhelyezkedéséből adódóan a közelben több élelmiszer szupermarket (Lidl, Penny Market, Spar) és étterem található.

Igény esetén szállóvendégeink számára változatos, bőséges, ízlésükhöz igazodó reggelit biztosítunk (a szobaár nem tartalmazza a reggelit).

A szobák ára mérettől és felszereltségtől függően: 4000-10000 Ft/szoba/éj.

Áraink forintban áfával együtt értendők, nem tartalmazzák viszont az idegenforgalmi adót és a reggeli árát.
 
Név:   Üzenet:  
Tárgy:    
E-mail:    
     
Copyright © 2012 mullervendeghaz.hu. All Rights Reserved.
Az oldal helyes működéséhez a Javascript engedélyezése szükséges!